Agencija A1 selidbe Beograd za Vas obavlja kompletnu uslugu selidbe u Beogradu. Možemo se pohvaliti velikim brojem uspešno obavljenih preseljenja na teritorija našeg glavnog grada, tako da je to ujedno i naša glavni posao.

Selidbe Beograd u zgradama bez lifta

Beograd se u zadnjih 20-ak godina veoma mnogo i prilično neplanski izgradio tj. proširio a broj stanovnika se gotovo iz dana u dan povećava kao i broj automobila. Zbog toga Beograd ima specifičan saobraćaj. Što znači gotovo celodnevna gužva u skoro svim delovima grada, uske i jednosmerne ulice, nepristupačni prilazi zgradama, manjak parking prostora. Ako dodamo još i zabrane kretanja u određenim delovima dana. Zbog svega navedenog selidba sa velikim kamionom može biti komplikovana i nesnosna. Takođe, u Beogradu imamo dosta zgrada sa malim i starim liftovima i zgrada koje uopšte nemaju liftove, dvorišne zgrade do kojih je nemoguće prići sa teretnim vozilom. Mi smo toga i te kako svesni i navikli smo da radimo u takvim okolnostima. Sa dobrom organizacijom posla nastojimo da svaka selidba u Beogradu bude izvršena sa što manje nervoze i stresa.

Za selidbe u Beogradu imamo odgovarajući vozni park

selidbe beogradU našem voznom parku imamo kombi vozila i manji kamion do 3,5t koji su prilagođeni za selidbe u Beogradu jer nepodležu zabrani kretanja kroz grad, lakša su za manevrisanje kroz uzak prostor i za parkiranje, a pritom imaju veliki i tapaciran tovarni prostor. Iako spolja ne deluju tako veliko, iznenadićete se koliko stvari uz pravilno slaganje može da stane u pomenuta vozila. I duplo više nego što biste u prvi mah pomislili. Koje vozilo izabrati za prevoz zavisiće od količine stvari koja se seli ili veličine stana.

Ako Vam je potrebna selidba stana, kuće ili firme, selidba jednog komada nameštaja,nekoliko komada ili usluga kompletnog preseljenja u bilo koji deo grada, naša agencija je najbolji izbor. Dobićete najbolju ponudu i uslugu za vaš novac a mi preporuku za kvalitetno obavljen posao. Iza nas je preko 5000 izvršenih selidbi samo na teritoriji Beograda. Veliko iskustvo smo stekli u raznoraznim situacijama. Stojimo vam na raspolaganju svim danima u godini 24 h dnevno.

Agencija A1 selidbe Beograd – čeka na Vaš poziv!